Želite dobru zabavu , druženje, upoznavanje , chat, razmenu mišljenja ....?! Imamo rešenje za Vas....vreme je za bal pod maskama. REGISTRUJTE SE i odaberite svoju MASKU.
Dobro došli ....!
Join the forum, it's quick and easy
Maska
Želite dobru zabavu , druženje, upoznavanje , chat, razmenu mišljenja ....?! Imamo rešenje za Vas....vreme je za bal pod maskama. REGISTRUJTE SE i odaberite svoju MASKU.
Dobro došli ....!
Maska
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Lepo je kada vam iz šoljice zamiriše kafa, sunce vam se nasmeje, srce zaigra od ljubavi, duša zatreperi od lepih misli, a telo poželi od svega toga pomalo!
Proleće ima svojih hiljadu cvetova! Jesen svoje Mesečeve mene! Leto ima svoje blage vetrove! Zima svoj sneg. Ako ti beskorisna misao ne pomuti um, svaki dan je najbolji u tvome životu!! Dobro jutro.....♥
Broj poruka : 575 Godina : 72 Lokacija : odmah ispod Leotara Posao/dokolice : elektroničar Raspoloženje : baš mi se tako hoće Datum upisa : 30.06.2010 Reputation : 29 Points : 606
Broj poruka : 575 Godina : 72 Lokacija : odmah ispod Leotara Posao/dokolice : elektroničar Raspoloženje : baš mi se tako hoće Datum upisa : 30.06.2010 Reputation : 29 Points : 606
Danas u 4:00 pm od montoya
» IMENA PO AZBUCNOM REDU...
Danas u 4:00 pm od montoya
» Da te pitam
Danas u 3:59 pm od montoya
» Muzicke grupe po azbucnom redu
Danas u 3:45 pm od montoya
» Azbuka stvari koje ne volim
Uto 05 Nov 2024, 5:42 pm od montoya
» Šta vam prvo padne na pamet - AZBUKA
Ned 03 Nov 2024, 5:50 pm od montoya
» ŠTA SLUŠATE UPRAVO SADA ?